17 юни 2011

ALEX P с летен хит – време е за “Музика”

“Музика” е заглавието на най-новото видео на рапъра ALEX P“Музика” е заглавието на най-новото видео на рапъра ALEX P, с което той дава сериозна заявка за хит на сезона. Парчето е ритмично, запеваемо и охарактеризира най-точно стила на изпълнителя. Бийта е дело на BK, аранжимента на ALEX P и Гого Станев (Gravity Co), а за текста се е погрижил самият рапър.
След успеха на “Искам”, ALEX P залага отново на свежо звучене и атрактивно видео, което е дело на режисьора Мартин Райковски и оператора Бебо Халваджиян - тандемът, който сътвори лентата “Заместител” на Лазар, с която той бе сред фаворитите за песен на Евровизия.
Видеоклипът на “Музика” е заснет на колоритни локации в столичния квартал Люлин, от където е и самият ALEX P. Ще видим и познатият на всички рапър и водещ на “Planet Voice” Играта. Визията е доста различна от тази на повечето рап проекти в България и се доближава до голяма степен на американските продукции, заслугата за което е изцяло на снимачния екип на Мартин Райковски и Бебо Халваджиян, който ни предлага един нов поглед за видео реализация в България.

Няма коментари: