31 май 2011

Цветелина изненада почитателите си

След 14 годишна кариера на певица, Цветелина изуми със скрития си талант, не само своите почитатели, но и всички останали. Неочакваното издаване на нейната първа книга с позитивни стихове "Фабрика за мечтатели" разкри пред всички духовните търсения на изпълнителката. Тя самата призна в телевизионните интерюта, които даде, че от малка се вълнува от духовното и от тогава не е спирала да търси смисъла на живота си. "Фабрика за мечтатели" не е просто книга със стихотворения, както всички очакват. В нея са скрити отговорите на въпросите, които Цветелина си е задавала през всичките години от съзнателния си живот. Не случайно книгата съдържа цели 250 стихотворения или по скоро прозрения. Още по интересно е, че има поне още толкова, които не е включила.
Освен със съдържанието на книгата, изпълнителката изненадва много приятно и с дизайна на проекта. Той е много луксозен, с твърди корици, а като разтвориш книгата имаш усещането, че попадаш в един приказен свят. Може би, това е така, защото в създаването му са взели участие и други членове от фамилията на Цветелина. Брат й Добромир е професионален фотограф и е направил снимката за корицата.
Най-голямата й сестра Валя е художничка на картините във "Фабрика за мечтатели", които също са правени специално за нея. За самия дизаин на книгата се е погрижил автора на "The blak book" Ивомир Димчев. Явно любовта, с която е подготвяна, дава усещането на читателя за един по красив свят. Да не забравяме и специалната благословия на автора на бестселъра "Подсъзнанието може всичко" Джон Кехоу. Може би точно в момент на криза имаме нужда именно от малко повече духовност.

Няма коментари: