16 април 2015

Третият конгрес на ПП Българска нова демокрация ще се състои на 18 април в София

Народният представител от ПГ на Реформаторския блок доц. Борислав Великов е номиниран за председател на партия Българска нова демокрация /БНД/. 
Доц. Великов е зам.-председател на БНД и временен лидер на партията от лятото на миналата година, когато председателят Васимир Радулов подаде оставка. 
Партията ще си избере нов председател на Третия конгрес на ПП Българска нова демокрация, който ще се проведе на 18.04.2015 г. /събота/ в хотелски комплекс „България”, зала ”Десислава”, бул. ” Цар Освободител” № 4 в гр. София от 11.00 часа.
Делегатите на конгреса ще обсъдят и приемат още изменения в Устава на партията и ще дадат курс към подготовка за
местните избори наесен.
На форума са поканени премиерът Бойко Борисов като лидер на ГЕРБ, представители на други партии от Реформаторския блок и такива, изповядващи десни политически ценности.
БНД се яви заедно с РБ в коалиция на парламентарните избори за 43-то НС. Доц. Великов от името на БНД беше избран за народен представител на РБ от Монтана, където преди това два мандата е бил народен представител в 39-то и 40-то НС. Понастоящем е зам.-председател на Парламентарната група на Реформаторския блок и на парламентарната комисия по образование и наука.

Няма коментари: