30 април 2015

На 1-ви май откриваме мотосезон 2015 с Национален мотосъбор в Ямбол

Рокерски събор - Ямбол
На 1, 2 и 3 май в Ямбол, местността "Бакаджика", стартира дългоочаквания 18 Национален мотосъбор на The Riders MC. Очаква се събитието да уважат рокери от цялата страна и чужбина. Организаторите обещават грандиозно зрелищно шоу с изненади, игри, награди и много бира, под звуците на добре познати български рок групи.
На 1ви май (петък) в 19:00ч. гостите ще бъдат посрещнати с музиката на група „Хангар 42“ и зрелищно откриване със забавни игри – Надбягване с чували, Дузпи от мотор, Пумпал с каска и др.
В събота пък забавлението за ранобудните рокери започва още

16 април 2015

Третият конгрес на ПП Българска нова демокрация ще се състои на 18 април в София

Народният представител от ПГ на Реформаторския блок доц. Борислав Великов е номиниран за председател на партия Българска нова демокрация /БНД/. 
Доц. Великов е зам.-председател на БНД и временен лидер на партията от лятото на миналата година, когато председателят Васимир Радулов подаде оставка. 
Партията ще си избере нов председател на Третия конгрес на ПП Българска нова демокрация, който ще се проведе на 18.04.2015 г. /събота/ в хотелски комплекс „България”, зала ”Десислава”, бул. ” Цар Освободител” № 4 в гр. София от 11.00 часа.
Делегатите на конгреса ще обсъдят и приемат още изменения в Устава на партията и ще дадат курс към подготовка за