27 март 2013

БАР участва първото заседание на Обществения съвет към Министерството на околната среда и водите

Обществения съвет към Министерството на околната среда и водите
Българската асоциация по рециклиране взе участие в първото заседание на Обществения съвет към Министерството на околната среда и водите. Съветът е консултативен орган към МОСВ, чрез който гражданските организации участват при формиране на позиции и становища за провеждане на държавната политика по опазване на околната среда в полза на българските граждани и при спазване на принципите за публичност и прозрачност.
Обществения съвет има основно консултативна роля за

23 март 2013

Поли Генова: „Вярвам в по-добрите резултати в училище чрез интерактивно обучение“

Поли Генова проведе открит урок
Българската певица и любимка на много тинейджъри Поли Генова проведе открит урок в една от интерактивните стаи, оборудвани в рамките на дарението на Always. Заедно с Поли, участие в открития урок взеха и четирите „Посланички на Мечти чрез образование“, които активно подкрепяха каузата в социалната мрежа Фейсбук. Четирите момичета станаха победителки от почти 1000 участнички, които се включиха в играта, организирана на фейсбук страницата „Между момичета“.
В началото на 2013 година, водещият бранд в грижата за жената Always дари образователни материали и оборудване за интерактивно обучение в

07 март 2013

„Parov Stelar’s Very Own VOL 2” DJ Pat Poree в клуб Ginger

DJ Pat Poree
DJ Pat Poree от лейбъла на Parov Stelar Band ще залее столицата с електро-суинг по време на своето участие в клуб Ginger на 8-ми март, петък.  Партито ще започне в 23 ч. и ще покаже класата на Etage Noir Records в пълен блясък.

През последната седмица DJ Pat Poree придружи Parov Stelar Band на четири сцени в Европа: в Мюнхен, Фрайбург и два пъти в Цюрих, където групата бележи небивал успех. Неговата втора среща с българските почитатели на ритмичния музикален стил ще бъде под