23 юли 2011

Разкриха тайните за разтуха на Деси Зидарова

Деси ЗидароваБележитата манекенка и актриса прекара часове в бебешки магазин
Обективът ни засече актрисата от ТВ сериала „Хотел България”в магазина за детски колички DORJAN /Дориан/ на столичния булевард „Андрей Ляпчев”.
Дамата беше заснета заедно с двете си деца Ванеса и Виктор. След независимо отсъствие от общественото пространство - въпросът за кого са бебешките аксесоари изглежда резонен. Собственичката на салон за красота обаче определено беше в независима форма и нищо не предвещаваше за възможна бременност. Очевидно гостуването и е свързано с избор на бебешка количка за приятелско семейство, както загатна на консултантите в магазина Деси. И ако може да се съди по безоблачните цветове, които преглеждаше - явно очакваното да се появи на бял свят бебе е момиче. Видимо Ванеса и Виктор се забавляваха повече от майка си, докато хубавицата се двоумеше кой цвят количка ще допада повече на рожбата .

17 юли 2011

Скандал в българския ММА

Прецакаха боеца от клипа на ДесиславаПрецакаха боеца от клипа на Десислава
В събота вечерта се проведоха седем срещи, събрали елита на българските ММА бойци, руснак и хърватин. Спорта набира широка популярност и затова не може да пропуснем явната несправедливост, на която станаха свидетели зрителите в Калоянова крепост в събота срещу неделя.

В последната среща Светлозар Савов и Багаудин Шарапутинов предложиха зрелищен и напрегнат двубой. Решението кой е победител бе оспорвано и след среща на съдийската комисия и преразгреждане на двубоя, след като беше вдигната ръката на българският боец, се оказа, че за победител е обявен руснака. Главният съдия Любомир Геждев обясни, че първоначално е допуснал грешка като е обявил за победител Савов и каза, че застава зад второто си решение – а именно